Military expenditures and economic growth: the case of EU countries - Daněk, Tomáš
Regresná analýza pre skupiny krajín podľa bohatstva. Model Feder-Ram a potvrdenie hypotézy o pozitívnom vzťahu medzi výdavkami na zbrojenie ekonomickým rastom v bohatších krajinách a negatívnom v chudobnejších.