Hodnotové riadenie vybraného podniku COOP Jednota - Sabolová, Martina
Hodnotovo orientovaný prístup k riadeniu výkonnosti podniku, ktorý dáva dôraz na tvorbu hodnoty pre vlastníka. Aplikácia vybraných faktorov a ukazovateľov na konkrétny podnik, analýza a posúdenie jeho výkonnosti. Predmetom skúmania bol podnik COOP Jednota. Analýza čistej súčasnej hodnoty. Analýza pridanej hodnoty. Analýza a vývoj ukazovateľov rentability. Analýza a vývoj ekonomickej pridanej hodnoty (EVA). Hodnotenie výkonnosti podniku na základe strategických rozvojových dokumentov.