Kyberšikana: kľúčové zistenia a praktické odporúčania - Cintulová Ludvigh, Lucia
Dôležité zistenia vychádzajúce z preventívneho projektu v boji proti kyberšikane medzi žiakmi základnej školy vo veku od 10 do 14 rokov, ktorý upozorňuje na to, že u detí a mládeže sa zaznamenali prípady šikanovania online. Úloha prevencie - najmä rodina a škola a ich vzájomná spolupráca.