Boj proti medzinárodným daňovým únikom - Simonidesová, Jana, 1968-
OECD a boj proti daňovým únikom. V4 a podvody na DPH. Opatrenia finančnej správy. Zavedenie prenosu daňovej povinnosti na vybrané transakcie ako jedno z najefektívnejších opatrení v boji proti daňovým podvodom.