Manažérska kompetentnosť a kompetenčné modely - Skorková, Zuzana, 1979-
Potreba kvalitného ohodnocovania manažérskych spôsobilostí (kompetencií). Tvorba kompetenčných modelov ako jeden z možných prístupov k ohodnocovaniu manažérskych spôsobilostí. Kompetenčné modely: model celostnej manažérkej spôsobilosti a model súťažiacich hodnôt.