[Medznárodní marketing. Strategické trendy a příklady z praxe] - Škorvagová, Simona
Recenzia na monografiu, ktorá prináša prehľad doterajších poznatkov o medzinárodnom marketingu. Publikácia je obohatená o nové poznatky a súčasné potreby podnikateľského prostredia.