Vplyv environmentálnych inovácií na ekonomicko-environmentálnu výkonnosť podnikov automobilového priemyslu - Štofová, Lenka, 1989-
Postavenie Slovenska v rámci inovačnej výkonnosti. Ekonomicko – environmentálna výkonnosť podniku automobilového priemyslu. Komplexné posúdenie environmentálnych inovácií v automobilovom priemysle.