New Trends in Financing Small and Medium Enterprises in the EU - Jančíková, Eva, 1960-
Trendy financovania MSP v EÚ, týkajúce sa základnej úlohy MSP pre ekonomiky členských štátov EÚ. „Horizont 2020“ a ďalšie podporné programy. Problematika rizikového kapitálu, lepší prístup MSP k bankovému kapitálu a ďalším finančným možnostiam.