Vozmožnosti i predely razvitija ekonomiki Afganistana posle 2014 goda - Čech, Ľubomír, 1955-
Afganistan, ako jedna z najchudobnejších krajín sveta. Hospodárska situácia Afganistanu v súčasnosti. Stav jednotlivých ekonomických odvetví: priemysel, poľnohospodárstvo, energetika, doprava. Afganistan a syndróm "predĺženej ruky".