Strategic and Economic Aspects of a Military Nuclear Programme - Adašková, Daša
Aplikácia výskumu o strategických a ekonomických aspektoch vojenského nukleárneho programu v podmienkach USA. Prevaha v strategickom význame nukleárneho arzenálu USA z hľadiska bezpečnosti nad mimoriadne neefektívnym nukleárnym financovaním.