Mnogoletnij finansovyj plan Jevropejskogo Sojuza na 2014-2020 gody - Harakaľová, Ľubica, 1963-
Proces prijímania a potvrdenia viacročného finančného rámca EÚ na obdobie rokov 2014-2020 s akcentom na spoluprácu inštitúcií EÚ s inými orgánmi a výbormi. Analýza výdavkov viacročného finančného rámca EÚ na r. 2014-2020. Porovnanie alokácií viacročných finančných plánov na obdobie r. 2007-2013 a 2014-2020.