Process teams in process oriented organization - Papulová, Emília
Procesy v procesne orientovanej organizácii. Tímová práca a líderstvo v procesných tímoch. Matrix kompetencií lídra tímu. Hodnotenie typu správania, role, atribútov a vlastností lídrov procesného tímu.