Čelovečeskij kapital: teoretičeskije osnovy i mechanizmy razvitija - Ažaža, Marina
Teoretické východiská a mechanizmy rozvoja ľudského kapitálu. Investície do ľudského kapitálu ako jedného z faktorov hospodárskeho rastu. Dôležitosť vysoko kvalifikovaného ľudského kapitálu. Súčasné koncepcie rozvoja ľudského kapitálu.