Analýza kľúčových subjektov sklárskeho priemyslu na Slovensku a atraktívnosti ich investičnej podpory - Dudeková, Alena, 1986-
Európsky hospodársky a sociálny výbor pre európsky sklársky priemysel a definovanie inovačných trendov v sklárskom priemysle. Situácia a pohľad na ekonomickú výkonnosť a stabilitu lídrov v sklárskom priemysle na Slovensku.