Vnímanie kvality pri poskytovaní zdravotnej starostlivosti - Horvátová, Diana
Meranie kvality služieb a spokojnosti pacientov. Vzťahy na trhu poskytovania zdravotnej starostlivosti. Uhol pohľadu pacienta. Uhol pohľadu lekára - zamestnanca, ktorý zdravotnú starostlivosť poskytuje. Uhol pohľadu poskytovateľa zdravotnej starostlivosti a jeho zástupcov.