Politikou kvality proti riziku - Košútová, Tatiana, 1962-
Politika kvality na trhu liehovín chráni povesť, ktorú liehoviny Spoločenstva dosiahli v Spoločenstve a na svetovom trhu, zohľadňuje tradičné postupy pri výrobe liehovín, a tiež zvyšujúce sa nároky na ochranu a informovanosť spotrebiteľa.