Application of some econometrics models and methods for the analysis of taxes, tax policy and social transfers - Dubrovina, Nadiya, 1972-
Analýza hypotéz o modernom zdaňovaní, výdavkoch vlády, fiškálnej synchronizácii. Použitie analytických modelov VAR (vector autoregressive model) a VECM (vector error correct model).