Jednofaktorové modely úrokových mier - Kucan, Viliam
Modely úrokových mier zahŕňajú tak stochastické procesy, ako aj jednoduchšie modely založené na binárnych (n-árnych) stromoch. Analýza dvoch modelov okamžitej úrokovej sadzby – Vašíčkov model, CIR model. Ich výhody ale aj nevýhody.