Kreatívna ekonomika - Koncepčné vymedzenie - Rehák, Štefan, 1974-
Rôzne pohľady na kreatívnu ekonomiku a hlavné smery v tejto oblasti. Ekonomická prosperita miest, regiónov a národných ekonomík je determinovaná tým, ako efektívne sa dokáže využívať ľudská kreativita. Postavenie kreatívnych odvetví v ekonomike SR.