Developing Proficiency in English via New Methodologies and Learning Environments - Hrdličková, Zuzana
Použitie webových blogov pri vzdelávacích kurzoch. Čítanie a písanie rôznych typov textu. Vyučovať ci nevyučovať gramatiku? Negatívne efekty znalosti cudzieho jazyka.