Improving the quality of higher education as a result of the harmonization of educational processes - Nižníková, Zuzana, 1986-
Potreba zvyšovania kvality vzdelávania. Harmonizácia vzdelávania s EÚ - Boloňský proces. Hodnotenie kvality vzdelávania a tréningy pre vzdelávateľov a študentov.