Interkultúrny aspekt v obchodných rokovaniach - Grossmanová, Marta
Interkutúrna komunikácia v obchodnon styku. Rozdiely v interkultúrnej komunikácii v obchodnom styku. Verbálna a neverbálna komunikácia. Etika v obchodnom podnikaní. Ďalšie kultúrne rozdiely.