Hodnototvorný reťazec odvetvia módny dizajn - Pástor, Rudolf
Analýza vybraného kreatívneho odvetvia - módneho dizajnu z hľadiska hodnotvorného reťazca a identifikácia hlavných aktérov v reťazci, dodávateľov, výrobcov, predajcov, zákazníkov, príbuzných odvetví a prezentačných platforiem módneho dizajnu.