Kvalita života v kontexte sociálnej kvality - Antalová, Mária, 1952-
Atribúty teórie sociálnej kvality. Dimenzionálna analýza ako nástroj komparácie. Komparácia sociálnej kvality a kvality života. Sociálna kvalita verzus kvalita života.