Analyses of factors affecting the withdrawal of life insurance policyholders - Sakálová, Katarína, 1955-
Typy odstúpenia od poistenia: s odkúpením hodnoty alebo prepadnutím. Dôvody odchodu poistencov . Všeobecný a finančný vplyv odchodu poistencov. Determinanty odchodu poistencov pri životnom poistení.