Meranie kreativity a index kreativity - Alexy, Martin, 1976-
Kreatívnymi idvetviami nazývame také odvetvia, ktorých podstatou je individuálna kreativita, zručnosti a talent. Potenciál pre ekonomický rast a vytváranie pracovných miest s akumuláciou duševného vlastníctva. Analýza kreatívnych odvetví, prístupy a meranie kreativity.