Špecifiká podpory kreatívnych odvetví - Šipikal, Miroslav, 1976-
Vymedzenie rozdielov a odlišné princípy fungovania kreatívnych a tradičných odvetví. Podpora, špecifiká a prístup k podporným programom v kreatívnych odvetviach na Slovensku a vo svete.