Ukrajina - dva roky po - Škvrnda, František
Pohľad na Ukrajinu dva roky po udalostiach na Majdane. Stupňovanie nenávisti k Rusku. Prehlbujúca sa politická a sociálno-ekonomická kríza. Potreba racionálneho a pragmatického postupu pri zohľadňovaní záujmov všetkých zainteresovaných strán.