5 rád ku realizácii crowdfundingovej kampane - Šrenkel, Ľudovít
Pokračovanie článku z predchádzajúceho príspevku o tipoch na prípravu úspešnej crowdfundingovej kampane. Rady, ktoré pomôžu pri samotnom štarte úspešného podnikania a na čo nezabudnúť pri realizácii crowdfundingovej kampane.