Výzvy a príležitosti v oblasti startupov pre rok 2015 - Šrenkel, Ľudovít
Vytváranie politických nástrojov podporujúcich vznik a rozvoj startupov na Slovensku. Oblasti pre priestor na podporu začínajúcich podnikateľov. Globálne trendy a nové biznisové príležitosti pre startupy a začínajúce firmy.