Smrť klerika vyvolala požiar - Pressburg, Adrian Peter
Poprava saudskoarabského šíitského klerika a rozpútanie nepokojov v Iráne a vo viacerých islamských krajinách. Konflikt Saudskej Arábe s Iránom a vystupňovanie napätia na Blízkom východe. Dominový efekt v praxi.