Qualitative changes in human resources management in Slovak organizations - are we cooping the contemporary tendencies in European labor market? - Joniaková, Zuzana, 1970-
Zmena charakteru práce v zamestnaní. Zmeny v prístupe k manažmentu ľudských zdrojov. Príčiny neúspešnej realizácie zmien v riadení ĽZ.