Trends in the Labour Markets of the European Union - Klimko, Roman, 1985-
Situácia na európskych pracovných trhoch. Vývoj miery zamestnanosti v krajinách EÚ (2010-2014). Miera zamestnanosti v členských štátoch EÚ (veková skupina 20-64 rokov). Vývoj mier zamestnanosti v EÚ-28 vzhľadom na ciele stratégie Európa 2020.