Learning Process of Students in the Field of ICT for Management Practice - Bolek, Vladimír, 1988-
Miera formálneho vzdelávania a príprava absolventov predovšetkým vysokých škôl s ekonomickým zameraním pre manažérsku prax. Návrh okruhov procesu vzdelávania týchto študentov v oblasti IKT.