Podpora tvorivosti vo vyučovacom procese - Chmelárová, Zuzana, 1967-
Potreba rozvíjania tvorivosti vo vyučovacom procese na stredných školách a ako sa darí učiteľom stredných škôl rozvíjať respektíve podporovať tvorivosť žiakov. Charakteristika tvorivej klímy - nové metódy a formy vyučovania. Prieskum.