Čínsky drak chrlí strach - Kačalka, Ľuboslav
Štrukturálne zmeny zamerané na podporu domáceho dopytu v Číne. Spomalenie ekonomiky. Domáca mena jüan v SDR - v koši piatich mien, ktoré celosvetovo slúžia ako menová a účtovná jednotka. Otváranie burzy v Šanghaji pre zahraničných investorov. Krajina pohybujúca sa medzi voľným trhom a štátnymi zásahmi. Bohatí Číňania si kupujú svet.