Industry 4. 0 - Morháč, Martin
Svetové ekonomické fórum vydalo v januári 2015 správu, kde pomerne jasno pomenovalo očakávané fázy Industrial Internet of Things (Industry 4.0). Transfromácia na "výsledkovú ekonomiku" po ktorej by mala nasledovať "autonómna ťahová ekonomika". Kombinácia inovačného manažmentu a zapojenie všetkých pracovníkov firmy.