Potravinová bezpečnosť krajiny – pohľad podniku - Majerník, Milan
Špecifiká spôsobené podstatou a spôsobom realizácie vedecko – technického rozvoja v potravinárskom priemysle, ale aj dopad na potravinovú bezpečnosť v Slovenskej republike. Teoretické vymedzenie potravinovej bezpečnosti, stavu, záverov a označenie významných zistení a upozornení v oblasti potravinovej bezpečnosti štátu – Slovenskej republiky.