Změny ve vývoji a struktuře veřejného zadlužení zemí EU ve třetím tisíciletí - Střecha, Michal
Popis vývoja verejného zadĺženia krajín EÚ a posúdenie, či sa jedná o dlhodobý trend, resp. len o momentálne zmeny.