Šťastný zamestnanec je efektívny zamestnanec - Klima, Kristián
Veľa firiem funguje na princípe korporátnej identity bez ohľadu na to, v ktorej krajine sa pobočka nachádza. Pracovisko je potrebné zariadiť tak, aby vyhovovalo rôznym povahám a rôznym druhom pracovných činností. Korporátna identita musí často ustúpiť do úzadia. Množstvo práce sa uskutočňuje mimo pracovného stola. Kancelárska verzia rušného námestia napomáha riešeniu problémov, podnecuje kreativitu a buduje dôveru. Zamestnanci nie sú homogénna masa, preto má význam rôznorodosť pracovných priestorov.