Trendy nás dostali o krok ďalej - Žuffa, Radovan
Kancelárie budúcnosti. Novodobé riešenie kancelárie z dieľne spoločnosti Techo. Potreba relaxu a súkromia. Kombinácia open space a uzavretých kancelárií pre manažérov. Dôraz na funkčnosť a efektivitu. Čoraz viac je to aj o zdraví.