Všetci hovoria o tvorbe hodnoty, ale čo to vlastne je? - Košalko, Ivan
Definovanie tvorby hodnoty ako aj rôzne pohľady jej rozloženia, ktoré zahŕňajú komplexnú problematiku množstva podnikových procesov. Čo všetko môže prispieť k tvorbe hodnoty. Hodnota a ich tvorba pre zákazníka a zamestnancov.