Ako sa destiluje technologický talent - Zimmermannová, Zuzana
Google otvoril v bývalom liehovare vo Varšave nové start-upové centrum pre strednú a východnú Európu s názvom Google -Campus Warsaw. Projekt sľubuje začínajúcim podnikateľom z regiónu príležitosť expandovať do sveta. Kampus je určený nie len pre mladých. Inšpirácie z praxe.