Na margo zamestnaneckých prieskumov - Moore, Ken
Zamestnanecké prieskumy ako najcennejšie nástroje manažmentu. Podľa niektorých manažérov je to podstatná zložka celopodnikovíého rozvoja a učenia sa, nakoľko poskytuje obraz o silých a slabých stránkach organizácie. Návrhy, ako urobiť dobrý zamestnanecký prieskum.