CEO verzus HR manažér implementácia firemnej stratégie na rozdielnych úrovniach - Rusko, Ivan
Previazanosť a dôležitosť korporátnej a HR stratégie. Ďalšie výzy pre HRM, v ktorom spoločnosť pôsobí - Diversity management, zvládanie commitmentu a empowermentu a Manažment sociálnej zodpovednosti voči komunitám a prostrediu.