Napĺňate svoj účel? neviditeľný život združení a asociácií - Burger, Ivan
Dôvody prečo je interná kultúra dôležitá a od čoho sa odvíja pri fungovaní asociácií a združení. Typológia a hodnotenie charakteristiky vodcov a členov združení/asociácií. Dynamika kultúry združení/asociácií a rovnováha medzi potrebným a možným, ktoré prinesú úžitok.