Spatial analysis of regional GDP growth: the case study of V4 countries - Furková, Andrea, 1975-
Analýza v 35 regiónoch (NUTS2) V4. Význam lokalizácie regiónu v tempe rastu HDP. Analýza priestorovou autokoreláciou.