Efektivita čínské rozvojové pomoci - Erbenová, Monika
Teoretické prístupy k posúdeniu efektívnosti poskytovania rozvojovej pomoci. Hodnotenie efektívnosti rozvojovej pomoci vo vybraných medzinárodných organizacách (Rozvojový program Organizácie spojených národov, Svetová banka, Organizácia pre hospodársku spoluprácu a rozvoj a Medzinárodný menový fond). Hodnotenie efektívnosti čínskej rozvojovej pomoci ako celku.