Význam nestátních aktérů v mezinárodních vztazích na příkladu moderního terorismu - Soběhartová, Radka
Nový terorizmus ako príklad neštátneho aktéra v medzinárodných vzťahoch, ktorý zásadne zmenil obraz medzinárodných vzťahov.