"SMART" zdravotnícke zariadenia - využitie moderných technológií v zdravotníctve - Gregor, Milan
Budúcnosť "SMART" zdravotníckych zariadení na Slovensku. Ciele smart technológií. Príklady využitia smart technológií a navrhovanie zdravotníckych zariadení s ohľadom na technologický pokrok a s tým súvisiaci vývoj smart technológií.